Miksi Sinkkikarnosiini ja L-glutamiini muodostavat täydellisen parin ruoansulatuskanavan hoidossa?

Miksi Sinkkikarnosiini ja L-glutamiini muodostavat täydellisen parin ruoansulatuskanavan hoidossa?

Ruoansulatuskanavan terveys on äärimmäisen tärkeää ihmiskehon optimaaliselle toiminnalle. Kipu, turvotus ja närästys ovat vain joitakin oireita, jotka voivat heikentää elämänlaatua merkittävästi.

Sinkkikarnosiinin ja L-Glutamiinin yhteishyödyt ruoansulatuskanavan hoidossa

Sinkkikarnosiini: Suojaravinne limakalvolle

Sinkkikarnosiini on sinkin ja L-karnosiinin yhdiste, joka on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ruoansulatuskanavan hoidossa. Se tarjoaa monia hyötyjä, kuten:

 1. Vahvistaa mahalaukun limakalvoa: Sinkkikarnosiini auttaa suojaamaan ja vahvistamaan mahalaukun limakalvoa, joka on ensisijainen este happojen ja entsyymien aiheuttamalle vauriolle.
 2. Vähentää tulehdusta: Sinkkikarnosiini on tehokas anti-inflammatorinen aine, joka voi auttaa lievittämään ruoansulatuskanavan tulehdusta ja vähentämään kipua.
 3. Sinkkikarnosiinilla on erityinen ominaisuus hakeutua limakalvon vaurioituneille alueille ja muodostaa kemiallinen suojaava sidos paikallisesti

L-Glutamiini: Ruoansulatuskanavan rakennusaine

L-Glutamiini on ei-välttämätön aminohappo, joka on tärkeä osa ihmisen lihaksistoa ja immuunijärjestelmää. Se on erityisen hyödyllinen ruoansulatuskanavalle, sillä se:

   1. Edistää suoliston limakalvon terveyttä: L-Glutamiini auttaa ylläpitämään suoliston limakalvojen terveyttä, mikä on ratkaisevaa suoliston toiminnalle ja ravinteiden imeytymiselle.
   2. Tukee immuunijärjestelmää: L-Glutamiini osallistuu immuunijärjestelmän vahvistamiseen ja auttaa kehoa torjumaan infektioita ja tulehduksia ruoansulatuskanavassa.
   3. On suoliston pintakerroksen (epiteelin) soluille täsmäravintoa jota ne käyttävät tehokkaasti ravinnokseen pystyäkseen uusimaan suolen pintakerrosta jatkuvasti.

Miksi sinkkikarnosiini ja L-Glutamiini toimivat niin hyvin yhdessä?

Yksinään sekä sinkkikarnosiini että L-Glutamiini ovat erittäin tehokkaita ruoansulatuskanavan hoidossa. Kuitenkin niiden yhdistelmä tuo esiin synergistisiä vaikutuksia, jotka tekevät niistä yhdessä tehokkaampia. Yhdessä ne mm:

 1. Tarjoavat kattavan suojan: Sinkkikarnosiini keskittyy mahalaukun limakalvon suojaamiseen, kun taas L-Glutamiini edistää suoliston limakalvojen uusiutumista. Yhdessä ne tarjoavat kattavan suojan koko ruoansulatuskanavalle.
 2. Tehostavat tulehduksen hallintaa: Molemmat ainesosat toimivat tehokkaina anti-inflammatorisina aineina. Niiden yhdistäminen voi auttaa vähentämään tulehdusta entisestään ja nopeuttaa paranemisprosessia.
 3. Edistävät ruoansulatuskanavan toimintaa: Sinkkikarnosiini ja L-Glutamiini yhdessä auttavat vahvistamaan suoliston lihaksistoa ja parantamaan ravinteiden imeytymistä.
 4. Molemmat ovat yksinään hyviä läpäisevän (vuotavan) suolen korjaamisessa, mutta yhdessä vaikutus voimistuu.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Miten sinkkikarnosiinia ja L-Glutamiinia tulisi käyttää ruoansulatuskanavan hoidossa?

Sinkkikarnosiinin ja L-Glutamiinin annostus riippuu yksilöllisistä tarpeista ja valmisteesta. On suositeltavaa noudattaa valmistajan ohjeita ja tarvittaessa keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa sopivan annostuksen määrittämiseksi.

Ylläpitoon riittää useimmiten 2,5 grammaa L-Glutamiinia ja 37,4 mg sinkkikarnosiinia. Tämä vastaa Rezcue-tuotteen yhtä mitallista jauhetta. Jauhe sekoitetaan kuumaan veteen ja nautitaan tyhjään mahaan jotta aktiiviset ainesosat pääsevät levittäytymään koko limakalvolle.

Onko sinkkikarnosiinin ja L-Glutamiinin käytöllä sivuvaikutuksia?

Yleensä sinkkikarnosiini ja L-Glutamiini ovat hyvin siedettyjä, eikä niillä usein esiinny vakavia sivuvaikutuksia. Joillakin henkilöillä saattaa kuitenkin esiintyä lieviä vatsavaivoja, kuten ilmavaivoja, ripulia tai ummetusta. Jos näitä oireita ilmenee, annosta voidaan säätää pienemmäksi ja ottaa se ruoan yhteydessä. Sinkki itsessään voi aiheuttaa pahoinvointia tyhjään mahaan otettaessa - mikäli tätä ilmenee, on valmiste syytä ottaa ruoan kanssa.

Voinko käyttää sinkkikarnosiinia ja L-Glutamiinia muiden ruoansulatuskanavan hoitoon tarkoitettujen tuotteiden kanssa?

Sinkkikarnosiinia ja L-Glutamiinia voidaan käyttää yhdessä muiden ruoansulatuskanavan hoitoon tarkoitettujen tuotteiden kanssa, kuten probioottien, prebioottien ja entsyymien kanssa.

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi

Saat tiedot tarjouksista, uutuuksista sekä hyödyllistä tietoa vatsan terveydestä sähköpostiisi.