Usein kysyttyjä kysymyksiä Rezcuesta

Usein kysyttyjä kysymyksiä Rezcuesta

Tässä artikkelissa haastattelemme THERA Nordicin perustajaa, tunnettua ravintolisien kehittäjää Joni Laihoa. Hän vastaa yleisimpiin kysymyksiin Rezcuesta, yrityksemme päätuotteesta. 

Onko tämä nyt se oikea sinkkikarnosiini jossa nämä ovat yhdessä molekyylissä? Olen kuullut että on kahdenlaisia versioita.

Kyllä - Rezcue jota myymme tässä kaupassa on alkuperäinen tuote, joka on pysynyt samana vuodesta 2018 eli julkaisustaan lähtien. Rezcuesta on ollut myös versio jossa oli sinkki ja karnosiini erikseen (ja lisäksi esim. kasviuutteita) mutta sitä Rezcue-versiota ei ole enää olemassa.

Onko sinkkikarnosiinin hyödyistä olemassa tieteellistä näyttöä?

Kyllä, sitä on tutkittu sadoissa tieteellisissä tutkimuksissa. Pelkästään kuluneen vuoden aikana on julkaistu 55 tutkimusta sinkkikarnosiinin hyödyistä.

Onko Rezcuella tunnettuja sivuvaikutuksia?

Kuten minkä tahansa sinkkivalmisteen kanssa, liian suuri määrä voi johtaa kuparin vajeeseen, joka puolestaan aiheuttaa anemiaa. Tämä haittavaikutus loppuu heti kun sinkin käyttö lopetetaan. Yleisempi sivuvaikutus (noin 10% asiakkaista) on sinkin aiheuttama pahoinvointi otettaessa valmiste tyhjään mahaan. Jos tuote aiheuttaa pahoinvointia tyhjään mahaan, se voidaan ottaa ruoan yhteydessä.

L-Glutamiini puolestaan voi aiheuttaa pahoinvointia, närästystä, huimausta ja vatsakipua. Jos huomaat tällaisia vaikutuksia, puolita ottamasi annos ja ota valmiste ruokailun yhteydessä.

Voinko käyttää Rezcueta käyttämieni lääkkeiden kanssa?

Sinun tulee keskustella lääkärisi kanssa, onko sinkillä ja glutamiinilla ristikkäisvaikutuksia lääkityksesi kanssa.

Voinko käyttää muita sinkkivalmisteita kun käytän Rezcueta?

Kyllä voit, mutta sinun ei välttämättä tarvitse. Päivittäinen sinkin saantisuositus on 16mg, ja kaksi mitallista Rezcueta sisältää juuri tämän verran. Jos käytät toista valmistetta, huolehdi kuitenkin ettet ylitä pitkäkestoisesti yli 40mg päivässä.

Jos käytät sinkkiä runsaasti (esim. 40mg päivässä), suosittelemme ottamaan lisäksi 2mg kuparia päivässä. Ota kupari eri aikaan sinkin kanssa.

Voinko käyttää Rezcueta jatkuvasti, vai tarvitsenko taukoja?

Rezcueta voi turvallisesti käyttää päivittäin, ilman taukoja. Moni asiakkaamme kuitenkin huomaa että käytettyään yksi tai kaksi purkillista, he eivät tarvitse tuotetta niin usein.

Voiko Rezcuen sekoittaa kuumaan veteen?

Kyllä, voit sekoittaa Rezcuen kuumaan veteen. Se liukenee parhaiten nimenomaan lämpimään tai kuumaan veteen. Suosittelemme että annat veden jäähtyä hetken, ennen jauheen lisäämistä. Jos vedenkeittimessäsi on lämpötilansäätö, aseta se 80 asteeseen.

Voinko käyttää Rezcueta raskaana tai imettäessä?

Koska ei ole olemassa tutkittua tietoa sinkkikarnosiinin tai glutamiinin turvallisuudesta raskauden/imetyksen aikana, suosittelemme ettet käytä tuotetta tänä aikana.

Voinko antaa Rezcueta lapsille?

Vaikkakin tuotteesta on hyötyä kaikenikäisille, suosittelemme että lasten suhteen kysyt asiaa pätevältä terveydenhuollon ammatilaiselta.

Voinko antaa Rezcueta lemmikeille?

Kyllä, sekä sinkkikarnosiini että Glutamiini ovat turvallisia koirille, kissoille ja hevosille. Suosittelemme kuitenkin kysymään eläinlääkäriltä mm. paljonko sinkkiä lemmikillesi voi antaa. 

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi

Saat tiedot tarjouksista, uutuuksista sekä hyödyllistä tietoa vatsan terveydestä sähköpostiisi.