Kuinka kestotilaukset toimivat?

Kestotilaukset ovat tilauksia joissa saat tuotteesi automaattisesti itse asettamallasi aikavälillä. Tällöin tuotteet eivät ehdi loppumaan.

Esimerkiksi, jos aloitit kahden kuukauden välein tapahtuvan tilauksen, veloitamme korttiasi automaattisesti kahden kuukauden välein ja saat lempituotteesi aina samaan aikaan, ilman että tarvitsee tilailla uudelleen.

Voinko laittaa tilauksen tauolle?

Tottakai. Voit tauottaa tai peruuttaa tilauksen asiakassivullasi. Ainoa aika kun kestotilausta ei voi keskeyttää on silloin, kun aloitit tilausjakson joka edellyttää tiettyä määrää maksuja ennenkuin voit lopettaa sen. Yleisesti ottaen tämä minimi on kolme tilausta/maksukertaa jolla saat alennuksen käyttöösi.

Asiakassivulle pääsee linkkiä pitkin, jonka sait sähköpostiisi tehtyäsi kestotilauksen. Löydät myös "Hallitse tilauksiani" painikkeen sivuston alalaidasta.

Voinko ohittaa tai uudelleenajoittaa veloituksen?

Kyllä voit. Jokaisessa ajastetussa toimituksessa on "ohita maksutapahtuma" painike, jolla voit estää veloituksen. Toisaalta voit säätää tilauksen ajoitusta painamalla "Uudelleen ajoitus" painiketta.

Voinko lisätä tuotteita olemassaolevaan kestotilaukseeni?

Toki. Kaiken tämän voi tehdä asiakasportaalissasi. Paina vain "Muokkaa" painiketta ja voit lisätä, poistaa ja muuttaa määriä.

Mitä tapahtuu jos maksuni ei mene läpi?

Jos tilausta ei voida jatkaa koska maksutapa hylkääntyy, saat sähköpostin jossa on linkki jolla voit päivittää korttitiedot turvallisesti.

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi

Saat tiedot tarjouksista, uutuuksista sekä hyödyllistä tietoa vatsan terveydestä sähköpostiisi.