Maksu- ja toimitusehdot

 

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Toimitus

Toimitus tapahtuu Postin lähetyksenä varastoltamme Tallinnasta. Pakkaamme ja lähetämme tuotteesi arkena saman päivän aikana tai sitä seuraavana arkipäivänä. Saat tilaamasi tuotteen 3-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Ajankohtaista tietoa viiveistä:

Postilla on esiintynyt viivettä Tallinnasta lähtevien lähetyksien sisäänlukemisessa. Kun näin käy, lähetys jolle on annettu JJFI-alkuinen seurantakoodi näyttää tilana: "Lähetys ei ole vielä saapunut postille". Todellisuudessa varastomme luovuttaa pakatut lähetykset joka päivä Postille, joten kyseessä on Postin sisäisen logistiikan hitaus ns. paketin sisään lukemisessa. Pahoittelemme mahdollisia viiveitä!