Meistä

THERA Nordic on innovatiivinen uuden sukupolven tuoteperhe. Suunnittelemme tuotteita jotka tekevät sen minkä lupaavat. Tuotteemme eivät sisällä tarpeettomia lisä- tai täyteaineita ja niihin valikoidaan vaivaa säästämättä puhtaimmat ja tehokkaimmat raaka-aineet.

Tärkein tuotteemme REZCUE on kehitetty erityisesti maha-suolikanavan limakalvon suojaksi. Tuotamme sekä tuotteita että koulutusta suoliston terveyteen liittyen. 

Tuotteemme:

  • Valmistetaan GMP-sertifioiduissa tiloissa Englannissa ja Yhdysvalloissa
  • Testataan kolmannen osapuolen laboratorion toimesta
  • Sisältävät aina samat korkealuokkaiset raaka-aineet samoilta toimittajilta, riippumatta missä tuote pakataan

Kasvot nimen takana

Joni Laiho - Perustaja & Toimitusjohtaja

Joni on työskennellyt ravintolisäalalla yli 15 vuotta ja suunnitellut yli 100 ravintolisää markkinoille. Hän on Suomen suosituimman ravintolisämerkin, Puhdistamon, perustaja. Joni tunnetaan alalla perusteellisesta tavastaan perehtyä tuotteiden toimintaan ja toimivuuteen. Hänen innoituksensa nimenomaan vatsan hoitoon keskittyviin tuotteisiin alkoi aikanaan siitä, kun hänen läheisellään ilmeni vakavia vatsaongelmia joihin tehokkaat, puhtaat ravintolisät toivat lopulta ratkaisun.

Emma Cannings - Kaupallinen johtaja

Emma on toiminut terveys ja hyvinvointialalla yli 20 vuotta. Hän on koulutettu ravintoneuvoja ja on auttanut lukemattomia asiakkaita heidän polullaan parempaan terveyteen - lähes poikkeuksetta tähän liittyy vatsan toiminnan kuntoon laittaminen. Emma on nämä vuodet käytännön tasolla tutkinut terveen suoliston, mielen ja kehon yhteyttä. Intohimo tähän aiheeseen sai hänet perustamaan THERA Nordic UK:n yhdessä Jonin kanssa.

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi

Saat tiedot tarjouksista, uutuuksista sekä hyödyllistä tietoa vatsan terveydestä sähköpostiisi.