Kuinka käyttää tuotteitamme?

Kuinka käyttää tuotteitamme

Tämä opas tarjoaa yksinkertaisen yleiskatsauksen siitä, miten ja milloin ottaa erilaisia vatsan terveydelle suunniteltuja tuotteitamme, sekä miten voit yhdistellä niitä parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi.

 

Milloin REZCUE

REZCUE on tehokas tuote, joka uudistaa ja suojaa suolistoa, ja on hyvä tapa aloittaa suoliston terveysmatkasi riippumatta siitä, koetko oireita vai haluatko vain varmistaa että limakalvot ovat kunnossa.

REZCUE on erityisen tehokas seuraavilla alueilla:

  • REZCUE tarjoaa nopeaa helpotusta happorefluksiin, joka aiheuttaa närästystä.
  • Toisin kuin muut markkinoilla olevat tuotteet, REZCUE uudistaa ja suojaa suoliston pintaa auttaen ruoansulatuskanavaa rauhoittumaan.
  • REZCUE on erityisesti suunniteltu hoitamaan vuotavaa suolta, tarjoten kohdennettua tukea suoliston eheyden palauttamiseen.
  • REZCUE on erityisen tehokas lievittämään tulehdusta, joten se on yleensä ensimmäinen suosituksemme, kun vatsassa tai suolistossa on tulehdusta (esim. IBS, IBD).

Lisätietoja löydät Usein kysytyt kysymykset -sivulta tai REZCUE -tuotteen omalta sivulta.

Milloin Triple Digest

Triple Digest auttaa vahvistamaan suolahapon määrää vatsassasi, parantaen merkittävästi ruoansulatusta. Tämä voi olla hyvä lähtökohta ihmisille, joilla on IBS, turvotusta tai yleistä epämukavuutta, mikä voi usein johtua ruoan huonosta sulamisesta, mahdollisesti heikon vatsahapon vuoksi.

Triple Digestin edut:

  • Triple Digest parantaa ravintoaineiden imeytymistä ja tehostaa proteiinin sulamista optimaalisen ravintoaineiden hyödyntämisen kannalta. Muun muassa tämä voi helpottaa turvotusta ja ruoansulatushäiriöitä sekä ehkäistä ummetusta.
  • Triple Digest mahdollistaa tervettä pH-tasoa vatsassa, mikä auttaa haitallisten bakteerien tuhoamisessa.
  • Triple Digest voi myös estää refluksia ja närästystä. Lisätietoja siitä, miksi vahvempi vatsahappo on itse asiassa tärkeä refluksin estämiseksi (mikä voi kuulostaa maalaisjärjen vastaiselta) lue tämä artikkeli. Kuitenkin, jos pääasiallinen huolesi on närästys, suosittelemme aloittamaan REZCUE:lla ensin uudistaaksesi ja vahvistaaksesi vatsan limakalvoa ennen kuin alat lisätä suolahapon määrää.

Lisätietoja löydät Usein kysytyt kysymykset -sivultamme tai lue lisää Triple Digest -sivulta.

Huomaa, että Triple Digest ei sovellu vegaaneille tai kasvissyöjille. Jos kärsit yllämainituista oireista, voit myös käyttää tuotetta Optimized Enzymes joka sopii myös vegaaneille. 

Milloin Move

Move on erinomainen tuote ummetuksesta kärsiville, tarjoten nopean helpotuksen ja edistäen terveellisiä, säännöllisiä suolen liikkeitä.

  • Move toimii kahdella tavalla – se helpottaa ulosteen kulkua ja samalla stimuloi suoliston lihaksia.
  • Standardoitu raparperijuuriuute suojaa ja rauhoittaa suoliston limakalvoja ja edistää tervettä limantuotantoa.

Lisätietoja löydät usein kysytyistä kysymyksistä tai lue lisää Move-sivulta.

Milloin Optimized Enzymes

Entsyymit ovat erittäin tehokkaita turvotusta, ruoansulatushäiriöitä ja ruokailun jälkeistä epämukavuutta vastaan. Jos se kuulostaa yhdeltä Triple Digestin päähyödyistä, olet oikeassa! Mutta ruoansulatusentsyymi ja HCL toimivat hyvin eri tavoin parantaakseen ruoansulatustasi. Lisätietoja ruoansulatusentsyymien ja HCL:n eroista voit lukea täältä.

Optimized Enzymesin sisältämät entsyymit auttavat proteiinien sulatuksessa, mikä voi auttaa parantamaan lihasmassaasi. Voit myös ottaa kapselit tyhjään vatsaan ennen nukkumaanmenoa elimistöä puhdistavan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Se on myös erinomainen tuote vegaaneille ja kasvissyöjille, koska Triple Digest ei sovellu heille.

Lisätietoja löydät usein kysytyistä kysymyksistä tai lue lisää Optimized Enzymes tuotesivulta

Milloin Daily Healthy Bowel

Daily Healthy Bowel on perustuote, joka on tarkoitettu päivittäiseen, pitkäaikaiseen käyttöön. Kuten REZCUE, Daily Health Bowel on yksi tuotteistamme, jota voidaan säännöllisesti ottaa osana yleistä suoliston terveyden ylläpitoa. Se on erinomainen korkealaatuisen kuidun lähde, joka pitää suoliston säännöllisenä, toimii prebioottina vatsallesi ja voi pitää sinut kylläisenä pidempään (hyödyllistä etenkin painonhallintaa ajatellen).

Kuitulähteenä se on myös erinomainen tuote, jos sinulla on pehmeitä tai vetisiä ulosteita, sillä se auttaa tiivistämään niitä.

Lisätietoja löydät usein kysytyistä kysymyksistä tai lue lisää Daily Healthy Bowel sivulta.

 

Yleisimpiä tuotteidemme yhdistelmiä

REZCUE + Triple Digest

Yksi yleisimmistä tuotteidemme yhdistelmistä on REZCUE ja Triple Digest, erityisesti niille, jotka kärsivät närästyksestä tai ruoansulatushäiriöistä. Jos pääongelmasi on närästys, on tärkeää aloittaa REZCUE:lla viikoksi tai kahdeksi ennen Triple Digestin aloittamista. Tämä varmistaa, että ensin uudistat ja suojaat suolistosi ennen kuin kasvatat vatsahapposi (HCL) tasoa.

Nämä kaksi tuotetta täydentävät toisiaan tarjoten kattavaa tukea ruoansulatukselle ja suoliston toiminnalle. Vaikka jotkut saavat hyviä tuloksia yhdellä tai toisella tuotteella, monille juuri näiden kahden yhdistelmä poistaa lopulta turvotuksen, ruoansulatushäiriöt, närästyksen ja yleisen epämukavuuden.

REZCUE + Optimized Enzymes + Triple Digest

Tämä on hyvä järjestys jos refluksi ja närästys on erittäin vaikea. Tämä yhdistelmä on samankaltainen kuin edellä mainittu, mutta Rezcuen jälkeen otetaan käyttöön entsyymit. On tärkeää aloittaa REZCUE:lla 1-2 viikon ajan. Tämän jälkeen voit ottaa käyttöön Optimoidut entsyymit 1-2 viikon ajan. Näiden jälkeen voit siirtyä Triple Digestiin.

Jos sinulla ei ole vaikeaa refluksia, voit alkaa käyttämään kaikkia kolmea tuotetta samaan aikana. Yleensä kuitenkin suosittelemme että "esittelet" elimistöllesi yhden tuotteen kerrallaan.

Vaikka Rezcue ja entsyymit pysäyttäisivät oireesi, suosittelemme ottamaan Triple Digestiä raskaan aterian yhteydessä koska entsyymit eivät voi lisätä mahdollisesti alhaisen suolahapon määrää.

Move + Triple Digest

Ummetuksesta kärsiville Move voi tarjota nopean helpotuksen. Triple Digest voi kuitenkin toimia loistavana ehkäisevänä toimenpiteenä säännöllisesti käytettynä. Triple Digest parantaa ruoansulatusta stimuloimalla luonnollista suolahappoa (HCL) ja sappihappojen eritystä, mikä vähentää ummetuksen ja närästyksen riskiä paremman ruoansulatuksen kautta.

Move + Optimoidut entsyymit

Tämä voi olla loistava yhdistelmä ummetuksesta kärsiville. Lisätietoja ruoansulatusentsyymien ja HCL:n eroista voit lukea tästä artikkelistamme. Tämä on myös paras vaihtoehtosi, jos olet vegaani tai kasvissyöjä.

Muut yhdistelmät

Kaikkia tuotteitamme voidaan ottaa samanaikaisesti tarvittaessa. Varmista, että luet tuotteiden etiketit varmistaaksesi, että otat oikean määrän oikean keston ajan. Lue myös UKK:t tämän oppaan rinnalla, jotta ymmärrät yksittäisten tuotteiden hyödyt ja voit olla varma, että otat vain tarvitsemasi.

Yleiset ohjeet

Noudattakaa kunkin tuotteen suositeltuja annostusohjeita, kuten tuotteen etiketissä on ilmoitettu. On suositeltavaa konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen uuden ravintolisäohjelman aloittamista, erityisesti jos sinulla on taustalla terveydellisiä ongelmia tai huolia.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisäohjeita, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi

Saat tiedot tarjouksista, uutuuksista sekä hyödyllistä tietoa vatsan terveydestä sähköpostiisi.